MARDİN / KIZILTEPE - Akdoğan Ortaokulu

Akdoğan Ortaokulu

OFİS MAH. OFİS KÜME EVLERİ NO 59/1 KIZILTEPE / MARDİN
Vizyon
Eğitim - Öğretim sürecindeki çağdaş tutumu ve insana verdiği değer ile fark yaratan ve bu yanıyla tanımlanana bir ortaokul olmak.
Misyon
Cumhuriyetimizin temel değerlerini iyi bilen, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, ulusal ve evrensel değerlere bağlı kendine güvenen, üretken ve demokrat bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
DERSE BAŞLAMA: 07.10 DERS BİTİŞ : 12.40
kalorifer sistemi
Ulaşım
KÖY İLE İLÇE MERKEZİ ARASINDA ULAŞIMI SAĞLAYAN KOOPERATİF BULUNMAKTADIR.ULAŞIMDA MİNİBÜSLER KULLANILMAKTA VE HER SAAT ULAŞIM ARACI BULUNMAKTADIR.ÖĞRETMENLER İÇİN AYRI SERVİS ARACI BULUNMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ YERLEŞİM YERİ OLARAK KÖYDE BULUNMAKTADIR.İLÇE MERKEZİNE 26 KMDİR.ÖĞRETEMEN SERVİSİ KULLANILMAKTADIR.SINIF MEVCUTLARIMIZ ORTALAMA 30 CİVARIDIR. BİNAMIZ YENİ OLUP KALORİFER SİSTEMİ İLE ISINMA SAĞKANMAKTADIR. BÜYÜK BİR BAHÇEMİZ VARDIR. KIZILTEPE MERKEZDE KİRALAR BU SENE (2024 MAYIS) ORTALAMA 8 BİN CİVARIDIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ AKDOĞAN KÖYÜNDE OLUP, KIZILTEPE İLÇESİNE BAĞLIDIR.OKULUMUZ İLÇEYE 26, İLE 53 KM UZAKLIKTADIR.